Altijd met een persoonlijke touch!

 

Oprechte aandacht, echt contact maken en gezelligheid

Uw 'Zorg en Welzijn' aan huis.....

 

Gevoel van eenzaamheid verlichten

Een belangrijke tool hiervoor is mijn handmassage. Tijdens de massage wordt er fysiek contact gemaakt, door de aanraking maakt je lichaam endorfine aan. Dit zorgt ervoor dat je je beter gaat voelen en dat je minder gespannen bent. Mensen stellen zich open en gaan delen. De mooiste verhalen komen voorbij. En ik luister.................................. Onder 'Aandacht' vind je nog andere voorbeelden.

 

Troost bieden, Stress verminderen en Pijn verlichting

Een therapeutische handmassage brengt een moment van ontspanning, het vermindert stress en geeft je een geluksgevoel. Samen met het fysieke contact kan dit een vorm van troost bieden bijvoorbeeld bij verlies en rouw. Ik heb zelf ervaren wat fysiek contact mensen kan brengen. Voor mensen met een vorm van Reuma of Artrose kan massage verlichtend helpen. Check het hier 'Therapeutische massage'.

 

Verwenmoment

Heerlijk zo'n verwenmoment voor jezelf. Bijvoorbeeld mijn handmassage. Een uurtje oprechte aandacht, ontspanning en contact maken. In de juiste sfeer, geurkaars aan, een zacht muziekje, fijne olie en heerlijk zachte, luxe handdoeken. Oprechte aandacht, een speciaal verwenmoment voor jezelf of voor een ander. Andere momenten vind je hier 'Aandacht'

 

Ontzorgen mantelzorger

'Maar alleen als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook voor anderen zorgen'.  Graag neem ik voor een moment jouw taken over, want iedereen verdient een moment voor zichzelf.