november 2023, Complementaire zorg, woonlandschap Tilburg

 

"Dankjewel Conny voor het heerlijke verwenmoment voor mijn moeder. Dat is echt kwaliteit toevoegen aan haar leventje. Het is zo fijn om te zien dat jullie haar zo kunnen laten genieten. Top! Heel veel dank. Warme groet...."

 

Handmassage als aanvulling op reguliere zorg.

 

 

september 2022, Bij 'ons Corrie'

En dan…. ze blijven komen…. verhalen…

Heej Conneke, gevolgd door een hele dikke knuffel als ik binnen kom. We beginnen met een lekker bakkie koffie. Op prachtige, bijna antieke bordjes ligt er ook elke keer iets lekkers bij. De heer des huizes sluit aan tijdens dit koffiemoment en we luisteren ook naar zijn verhalen. Maar als de koffie op is, weet hij precies hoe laat het is ;-) Tijd om in de tuin te gaan werken, op de fiets te stappen of aan de wandel te gaan. Ik hoor haar zachtjes zeggen: ‘wat fijn, heerlijk rustig en even tijd voor mijzelf’. De kaarsjes gaan aan, een zacht muziekje op de achtergrond, de olie staat klaar samen met de zachte handdoeken. Een moment van ontspanning, genieten van de handmassage. En dan…. blijven ze komen. De verhalen! Soms verdrietig, vaak ook prachtig mooi. Verhalen uit een andere tijd; heerlijk! En ik luister……..

 

 

oktober 2021, Mischa

 

Gisteren een superfijn verwenmomentje voor mijzelf gehad bij #blozz. Een handmassage én een goed gesprek! Conny Feenstra-Tuerlings zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt en biedt een luisterend oor. Een ontspannen en gezellig begin van mijn dag. Een echte aanrader!

#winactie #pureaandacht

 

 

juni 2021, N. van der Meer

 

Een cadeaubon van mijn zus voor een handmassage van Blozz. Wat kan ik verwachten? Een overheerlijke behandeling die mij totaal in een andere wereld vol rust bracht . De rust door muziek een heerlijk luchtje en een liefdevolle Conny . Toen ik mijn ogen bij de behandeling dicht deed , voelde ik mijn wegzakken , zo ontspannend en ook weer de aanrakingen aan mijn handen brachten mij zelfs in slaap. Het is bijzonder dit te mogen meemaken en zal het iedereen aanraden . Mijn handen en lichaam hadden het nodig . Dat is wat ik gevoeld heb. Zeker nog voor een herhaling . Conny de rust en liefde werken daar zeker aan mee. Mooi dit te doen !!

 

 

mei 2021, M. Clijsen,

 

Handmassage, had geen idee wat me te wachten stond.

 

Wat een fijne aangename morgen heb ik beleefd. Na een kopje koffie en een wederzijds gezellig praatje werd een geurkaarsje ontstoken en een licht muziekje aangezet. In een heel ontspannen sfeertje werden mijn handen en onderarmen op een professionele manier gemasseerd met een olie van druivenpitjes. Echt een geluksmomentje voor jezelf. Het voelt weer als een babyhuidje zo zacht. Wat een geweldige ervaring.

 

Heel hartelijk dank Conny.

 

 

mei 2021, Tilburg

Norah Jones nog zacht op de achtergrond, kaarsje is nog aan, mevrouw lekker achteruit in de luie stoel, haar ogen nog maar net weer open, handen en onderarm nog lekker ingepakt in een zachte doek en een zachte gloed op haar gezicht. "Het was heerlijk, zo ontspannend, ik heb er echt heel erg van genoten!" Precies zoals het bedoeld is.