Altijd met een persoonlijke touch!

 

Handmassage Ontspanning, een verwenmoment bij u thuis of op locatie.

 

Aandacht, oprechte aandacht, aanraking en het maken van contact. Zo belangrijk en zo fijn als het er is.

 

Pure verwennerij bij u thuis of op locatie.

Een handmassage werkt ontspannend. Door de aanrakingen maakt je lichaan namelijk endorfine aan. Dit zorgt ervoor dat je je beter gaat voelen. Een verwenmoment helemaal voor jezelf, in de juiste sfeer! Pure aandacht, pure verwennerij dus. Je wordt er gelukkig van, het vermindert stress en mede door het fysieke contact verlicht het een gevoel van eenzaamheid.

 

Ik zorg voor de juiste sfeer. Muziekje, geurkaars, lekkere olie en zachte handdoeken. We beginnen met een handbadje met lekkere etherische olie. Daarna volgt de handmassage. De handmassage zelf duurt ongeveer 20 minuten. Hierna is er nog ruimte voor algemene verzorging van uw handen en nagels. Een extra verwennerij en hiervoor gebruik ik alleen maar heerlijke en luxe producten. Tijd voor een lekker bakkie samen en voor de verhalen ;-)

 

Een verwenmoment voor jezelf dat verdient iedereen! Ik kom u graag verrassen!

 

Of iemand anders; geef een bijzonder mooi en origineel cadeau. Er zijn cadeaubonnen beschikbaar. Hier maak ik een mooi pakket van. Een feest om te geven of te krijgen natuurlijk ;-)

 

 

september 2022, Bij 'ons Corrie'

 

En dan…. ze blijven komen…. verhalen…

Heej Conneke, gevolgd door een hele dikke knuffel als ik binnen kom. We beginnen met een lekker bakkie koffie. Op prachtige, bijna antieke bordjes ligt er ook elke keer iets lekkers bij. De heer des huizes sluit aan tijdens dit koffiemoment en we luisteren ook naar zijn verhalen. Maar als de koffie op is, weet hij precies hoe laat het is ;-) Tijd om in de tuin te gaan werken, op de fiets te stappen of aan de wandel te gaan. Ik hoor haar zachtjes zeggen: ‘wat fijn, heerlijk rustig en even tijd voor mijzelf’. De kaarsjes gaan aan, een zacht muziekje op de achtergrond, de olie staat klaar samen met de zachte handdoeken. Een moment van ontspanning, genieten van de handmassage. En dan…. blijven ze komen. De verhalen! Soms verdrietig, vaak ook prachtig mooi. Verhalen uit een andere tijd; heerlijk! En ik luister……..

 

 

Handig om te weten

 

Prijs 49,00 euro

 

Olie

De basis is een volledig natuurlijke druivenpit olie zonder parfum. Voor de liefhebber kan ik een lekker ruikende, etherische olie toevoegen.

 

Reserveren

Kan makkelijk via de site, telefonisch of per mail

 

Betaalmogelijkheden

Toesturen van een Tikkie (betaalverzoek) overschrijving per bank of contact

 

Ook mogelijkheden voor verzorgingstehuizen, verpleeghuizen en woonzorgcentra. Neem gerust contact op.

 

Ik hoop u snel te kunnen verrassen!